Hans Schouffoer

Hans Schouffoer verbindt visie en strategie met praktische uitvoering. Gewend om opgavegericht te werken in complexe omgeving met politieke gevoeligheid en werkt als strategisch adviseur en programmamanager voor energie- en duurzaamheidsvraagstukken. Vindt als creatief sparringpartner onverwachte verbindingen tussen omgeving en projectorganisatie.
 
Op dit moment werkt Hans Schouffoer voor een waterschap aan het opstellen van een nieuwe energiestrategie, en de ontwikkeling en governance van aquathermie. Eerder hield hij zich bij de provincie Zuid Holland bezig met de bestuurlijke advisering over energiestrategie en de ontwikkeling van de warmterotonde. Dat resulteerde onder meer in de Green Deal Warmtetransportnetten en de samenwerking tussen de Provincie, het ministerie van EZK en de Gasunie. Daarnaast werkte hij aan het begeleiden van de 7 Regionale Energie Strategie├źn in de provincie en het inrichten van een team transitieadviseurs voor gemeenten.
 
Hans Schouffoer heeft bestuurlijke ervaring als hoogheemraad van Rijnland en was verantwoordelijk voor de portefeuilles waterkwaliteit, assetmanagement, duurzaamheid en innovatie. Vanuit deze rollen beschikt Hans Schouffoer over een brede expertise over governance vraagstukken.
 

Naar volgende of terug naar boven

Copyright © 2024 Dwarskijken